Ny header igen.

Vad tycks??

Today :D

Hmm... today så var jag i skolan :/ .
Erm.. det var inte så kul förutom att vi tog Hannas pennfack^^. Asså de e typ en häst och vi trycker alltid ner den i papperskorgen eller så fyller vi den med skräp :D. Det var ganska kul när jag la skräp i Emils luva oxå. Jag håller på med en ny snygg header som e typ svartvit. Jag hade klassens timma och vi körde typ "sångleken" asså jag skriver en bokstav på tavlan så ska dom andra säga en låttitel, refräng eller början av en låt som börjar på den bokstaven.
Aa så dagen har vart rätt slapp. Juste Jesper tog sista poänget med "through the fire and flames" och blev ganska glad om man säger så ;D.



Dagens:

Låt: Dragonforce-Through the Fire and Flames

Hår:Utsläppt, som vanligt
Smink:Inget, som vanligt
Kläder:Samma som igår
Film:Såg ingen^^
Skratt:När hanna öppnade sitt pennskrin och såg kräpet ^^
Fail:När jag fick hjärnsläpp på matten och alla skrattade x''D
Nytt:Har fixat så att jag kan göra headers här hos mamma (laddat ner "Paint Shop Pro 9" Det tog typ 3 år :O
Hemsidor:Blogg.se, Youtube och Google

Aa det var allt lägger in nått senare tror jag ses :D


Dagens :D

Låt: Monster High - Fright song
Hår: Utsläppt
Skratt: Ta hannas saker på lektionen :D
Gott: Klubba från statoil (Lakrits)
Film: Edvard Scissorhands *stavning*
Kläder: Jeans, en grå långärmad och en vit t-shirt
Bok: Katarina von bredow - Så som jag vill vara



Aa nu ska jag berätta om dagen då :D
Eller måste på toa först...
16:03...


...16:07 Jaha jag var på toa i 4 minuter
Jaja nog om det nu ska vi snacka om dagen ;D.
aa dagen gick fort slöjden gick bra, jag gör ett penfack och emma har gjort en likadant så jag e typ wannabe emma x). Asså skolan gick ganska fort tycker jag, de blir nog så när man snor hannas saker^^.
Efter skolan gick jag med Emma, Jesper och William och handlade klubbor, jag bjöd^^. Emma tog en Zoo, Jesper 2 lakrits, Wille en Zoo och jag en lakrits. Jeppe tjatade så mycket att han fick 2 x'D.
Min msn cpade sig typ innan men de fixar sig nog snart. Ehm.. vad kan man mer säga?? Man kan nog inte säga nått mer, eller jo, på måndag så kommer försla på min nästa header :D.
aa det var allt för idag ses.

Långserum :D

Hej jag glömde att säga att jag kom med på långserum ;). Asså jag och Hanna snackade lite och sen sa hon typ "aa det var synd att du inte kunde hänga med till långserum" och när hon sa det så kom våran lärare och undrade om jag ville med på lägret och jag sa ja. Asså hon skulle vara mattant där så att när hon åkte så hängde jag med :D. Och aa de var väl okej på långserum. Första natten sov jag med: Ellen, Patricia, Jennifer, Linnéa och Hanna i deras rum. Och andra natten så sov jag med: Emma, Sofie, Ottilia och Hedda i deras rum då. Aa det blev lite hoppa fram och tillbaks där i mellan^^. Jaja nu ska jag berätta om dagarna ;).

Dag 1

Jag kom till långserum och det var inget märkvärdigt, vi hade tipsprommenad/tipsrunda. Jag var med: Emma, Jesper, Alexander och Fredrik. När vi nästan var framme vid första frågan ville Alle och Fedde dra, så dom gick tillbaka. Jag, Emma och Jeppe fortsatte, vi kunda knappt några frågor med det var okej. När vi skulle till sista frågan så hoppade Fredde och Alle ut ur buskarna xD. Dom hade letat efter oss typ lite överrallt bara för att skrämmas xP. och dom lyckades inte ens, eller dom skrämmde iaf inte mig^^. Aja efter tipsrundan åt vi korv och drack saft, mums... Aa sen minns jag inte riktigt vad vi gjorde... aja vi hoppar fram till kvällen :D. Aa på kvällen skulle jag sova med Hanna och alla, vi tog en massa gruppbilder och åt godis. Sen skulle vi sova.
- Vill ni veta nått kul? sa jag
- Aa svarade dom andra
- Jag kommer nog att drömma nått knäppt inatt för att jag drömmer alltid knäppa saker när jag bytt säng, t.ex när jag bytt vecka från mamma till pappa eller tvärt om.
- Aa hoppas det, det ska bli kul att höra sen sa Patricia
Sen skulle vi sova men ingen utom Ellen kunde sova, det värsta var att hon klagade på oss hela tiden :/ .
Och vid ett vaknade typ alla utom Hanna asså hon hade fötterna på kudden och tände hennes sänglampa med fötterna x'D. Fy vad vi garvade åt det dan efter.

Dag 2

På morronen sa Patricia till mig:
- Drömde du nått kul då?
- Aa asså jag drömde att jag hade fått en fjärkontroll som gjorde att den som höll i den började sväva. Jag låg på marken och tröck på flyg knappen och kom upp till taket. Sen knuffade jag mig en bit från taket och svävade i luften. Sen kom typ mina vänner från stockholm och spelade pingis och jag skulle visa dom att jag kunde flyga men batterierna i fjärren var slut så att jag bara hoppade upp och förstörde pingis matchen. Sen vaknade jag typ.
- Du hade rätt, du drömmer knäppa sake när du bytt säng sa Jennifer. Sen skulle vi åka pulka allihop, det var rätt kul. Hanna ville åka 2 så vi tog hennes pulka och åkte. Asså man trodde typ att man skulle dö, men det slutade med att det var tråkigt för att man inte åkte snabbt nog. Arvid var framför mig i liften så jag tog tag i hans pulka så att han inte kunde åka upp. Men då började han att stanna med flit så att jag krockade i honom, skit jobbigt. Sen så var jag före honom i liften och han tog tag i min pulka men jag bara höll i repen som en blodigel så att han slapp hålla i sig på väg upp. Asså jag höll i mig för att inte stanna men tänkte inte på att han hängde med upp. Jag var ju helt slut när jag var uppe. Senare skulle alla åka tillbaks till stugorna. Det blev köttfärssås och spaggetti till lunch, helt okej. Sen lekte vi typ en lek som hette Hatamana, det e en superkul japansk lek. reglerna är lite komplicerade och jag orkar inte förklara. Iaf den på kvällen så sov jag i Emmas rum då. Vi kom i säng veldigt sent^^ men vi hade ju kul iaf.

Dag 3

Aa på dag 3 hände inte mycket. vi stack till pulka backen igen. När vi var tillbaka så åt vi. Efter det åt vi typ upp godiset som var över. Sen åkte man typ hem.

Aa nu ska jag gå och lägga mig, de e första skoldan imorron och klockan är halv 11. hoppas att ni gillade detta långa inlägget^^ hej så länge.

Hej...

Hej.. jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men börjar nu igen jag lovar åtminstone 2 inlägg om dan :D.
Jag ska byta bkrundsbild till bloggen, de e såå svårt att hitta snygga ibland. Kanske byter header och så sen. Annars så har jag ju kvar den gamla ;).

Dagen har vart helt okej, jag sov till halv 10^^ och sen fick jag nya hemnycklar (jag tappade dom gamla).
Vi åt pizza i lammhult, jag tog en Calzone... mums. Jag har fått en ny mobil (Siemens) *stavning*. Den bara låg i en låda i garderoben och den e bättre än min gamla :). Sen har jag fått en sketasnygg  radio som man kan ha med eller utan sladd (annars har man batterier).

aa men lägger in ett inlägg sen ses<3

Dagens ^^

Klädsel: en brun tröja,  jeans, skorna & mössan på bilderna


Skratt: när hanna skulle rida på min rygg x''3
Mat: Macka, äppel-skinka och ravioli
gott: socker-kaka
Hår: Utsläppt, fint^^
Smink: inget
Bilder: min mössa och jag (jag tog dom idag)
Låt: Gorillaz feel good inc


det var allt dagens ses(L)

Today :D

Tjenare :D de var ett tag sen jag skrev men ta't lungt jag ska bättra mig :D
Aa men nu så ska jag snacka om dagen.

Jo, den har vart rätt kul asså på första rasten så skulle Hanna rida på min rygg och då när jag gick med henne på ryggen så halkade jag på isen hehe "fail". Aa och fick lite ont^^ men sen så skulle jag rida på hennes rygg då och de gick tills hon blev trött -.-" . Aa sen så skulle jag rida på hennes axlar och jag kom lixom inte upp så ena benet var på hennes axel och andra på hennes rygg x'') "epic fail" . Sen skulle hon vara på mina axlar och när hon kom upp så gick jag 2 meter och hon ramlade av och då vände jag mig om och tittade på henne och sa:
- oj, gick det bra?
och sen så backade jag och ramlade baklänges på hennes ben x''D "super epic fail"
Senare skulle vi filme men då blev de inga "failar" :/ Boooring.

ehh.. vad mer kan man säga... aa juste ska göra ett nytt inlägg som heter dagens, asså t.ex
Dagens:

fail:
kläder:
hår:

aa fast jag skriver med^^
Aa men jag tycker att dagen var okej jag blev klar med min mössa i slöjden och aa har laddat över bilder så ni ser den och skorna jag köpte för länge sen. Slänger nog in nått inlägg sen ses :D

eller juste vi såg på en religon film och i slutet sa nån typ varför dödade Hitler judarna eller nått och då sa jag:
- han gillade inte hattarna och Arvid trodde att jag sa Pattarna xD Aa de var kul men ska göra glasyr till min sockerkaka nu ses :D

Dagen :)

aa skolan var rätt okej och väldigt rolig :D
asså jag orkar inte skriva allt men jag ska skriva dagens sen ^^
aa det var ganska soft idag kom hem vid halv 4 kanske vet inte^^

Dagens:

låt:
kläder: rutig kofta jeans och en brun långärmad.
skratt: Adolf Pitler/Fitler
hår: utsläppt

aa det var nog allt för dan det ses :D

Långserum :/

aa jag ska inte med på långserum :/
men jaja jag  kan ju alltid vara med andra på lovet, jag skulle ha delat rum med hanna och paticia tror jag.
Men jag ska ju på sommarlägret iaf ;)

aa men slänger in ett inlägg sen :D

Trance

Hej om ni gillade Flying High så har jag fler låtar från samma här^^

Trance - Melody From Heaven
Trance - This Is My Life
Tarnce - DJ Mangoo
Trance - Moonlight Shadow
Trance - Never Ending Dream

Micka

chacha jag var med Micka för en stund sen, vi var ute och gick och käkade godis^^


Nu slickar jag av en visp (vi har bakat sockerkaka) sen ska jag äta resterna som fanns i skålen. Vilken tajming han ropade nyss xD. Juste har inte anmällt mig till Långserum än men ska imon kanske, om jag inte ändrar mig^^


Dagens:

Klädsel: en tröja med änglavingar och svarta jeans (dom glittrade en gång i tiden och nu blir dom mini shorts)
Låt: Trance - Flying High
Skratt: Hanna sa att hon hade ont i knäna x'D (kolla på inlägget med den senaste headern)
Mums: Sockerkaka
Smink: Inget
Hår: Nersläppt
Fail: Glömde nästan att vi haft skola idag x''D (blir så när jag haft mycke kul)

aa de var allt herrå :D



Morsning ;)

Hej dagen var rätt okej:
  • Jag gjorde en mössa i syslöjden
  • Jesper kastade snöbollar på mig på rasten så jag använde Emma som en mänsklig sköld x'')
  • Jonatan sa "jag vill ha musen" (till en data) så jag sa "vi trodde du var bög" (alla skrattade)
  • När vi kickade så sparkade jag fotbollen på min egen näsa xD
Aa och m.m.
men jag tyckte att dan var bra jag gick hem med Emma och nu så sitter jag lite vid datan :D
sen har de inte hänt så mycket mer ska slänga in ett till inlägg sen ;D
Juste, ska säga till pappa om Långserum nu^^

Det var allt <33

Header, Långserum och Ett skämt om Hanna

vad tycker ni om headern??
Jag är riktigt nöjd diggar texten med:

Close youre eyes and count to seven,
When you wake you'll be in heaven

asså jag hade inte med ett ' de såg degt ut i den textstilen :s.

Snart blir de långserum, ska dela rum med hanna för att hon bad mig på hennes bara knän xD
nä, men hon frågade om jag ville det och jag sa okej. Så de ska väll bli kul, hoppas jag.

aa det var allt för idag herrå<3

oops...

hoppsan jag har visst inte bloggat på typ... 1 vecka. Aa jag ska börja nu igen och ska nog fixa en header den gamla syns inte på min data :S aa irriterande.

RSS 2.0