Mobil

Hej bloggen.

aa jag ville bara säga att jag har bytt tillbaka till min gamla mobil (den förra blev typ paj) aa men jag skrivar nog nått inlägg imorron  herrå<3

Tjejer som demostrerar

Aa dagen kändes aslång men den var askul. Först så hände typ inget i skolan, alla var tråkiga i skolan typ:
Jag hade tråkigt.
Hanna, Alex och Fredrik som sitter runt mig gjorde ingenting.
Emma och Simon gjorde inte mycket vid deras bord.
Jesper's bord gjorde inte nått heller.
Otilia och dom satt bara still.
Sofie och company var bara tysta.
Asså det ända roliga var att jag hittade en trasa i min bänk och då kom Fröken och bara:
Den kan jag ta.
och jag kastade upp den i luften så att precis när hon sa det så ramlade trasan ner i skallen på henne xP.

Så dagen var himla trist ända tills... Fysen.
På fysen var det fotboll, kul. Men när vi skulle spela sista stunden så kom Jonatan och tog bollen så att vi inte fick spela och sen så tog tiden slut. Asså fan vad barnslig han e. Och sen så var det mat, då så bestämde Jag, Sofie, Emma, Tillan, Hanna, Hedda, Linnéa, Jennifer, Patricia och Ellen oss för att strejka. Så vi åt, och sen så skulle vi ut men Hedda och Linnéa ville inte så då var vi bara 8 kvar. Sen när vi gick upp till skogen så sket Jeffa med i det så vi var 7 kvar. Sen när det ringde in så stack Patricia och Ellen så vi bara blev 5. Och vi stannade där i över en timme. Sen kom Jennifer och Hedda och sa att Fröken hade letat efter oss och att vi skulle snacka med henne. Så vi snackade med henne i en halvtimme.

Sen stack vi hem för att skolan var slut, alla skulle hem till Sofie och ha lite kul hehe. Men när vi var vid Dans så ville Hanna inte hänga med så det blev bara vi 4. Vi stannade på jotos och köpte:
Taco Chips... mums..
och Minimarsmallows. dubbel mums...

Hemma hos Sofie så kollade vi på hipp hipp hora och grillade marsmallowsen på tandpetare. När vi tittade på filmen så berättade Emma typ att när hon var med Jesper nån gång så låg han på hennes mage och lyssnade på hennes hjärta, och då så skulle jag pröva. Så asså jag låg där hela filmen, det var skönt. Och typ mitt i filmen så snackade jag med Emma och hennes "bubbar" var precis under framför mina ögon så jag såg typ att hennes bh syndes lite och då så sa jag det och vi började ju att asgarva. Efter filmen så dansade typ jag och Emma och Sofie filmade men vi glömde typ att titta på den x). Asså vi skulle filma när Tillan och Sofie dansade med men det blev aldrig av.

Aa sen gick vi typ ut eller, vi skulle titta på killarnas träning. Så vi gick till skolgården och åkte slänggunga och linbana, sen körde vi sanning, procent eller syn. Jag började och frågade Tillan, då sa hon procent och då sa jag...
wow wow wow...stop! Not in your business... aja vi körde det ett tag. Sen gungade vi på gungorna och fortsatte med sanning, % eller syn. Sen så kom typ killarna ut så vi gick till statoil med:
Jesper, Alle och Simon. På statoil så sa Jesper typ:
- Natalie har du pengar?
- Nej men Tillan har typ 50 spänn
- Okej då hår jag till henne
Sen så köpte tillan klubbor till alla "yay".

Sen så  skulle vi typ tillbaks till Sofie's hus aa och då så gick vi med Jesper och Simon då eller Alle med men sen lämnade vi honom vid hans hus tror jag. Och när vi gick så cyklade Sofie på mitt ben, fast det gjorde inte ont "jippie". Sen så sa Emma till mig asså du är så smal där och så pekade hon på smalbenet och sa jag e så tjock där, då började jag skratta lite och så sa jag:
- Asså det kan misstolkas när du bara säger "där"
- Men jag pekade ju
- aa men ändå^^
Sen sa Jesper
- Natalie,  hon är tjock övetrallt
Då skrattade jag medans Emma slog Jesper. Sen så tog dom ett sliskigt farväl x''D.
Aa sen gick jag hem och lovade att jag skulle skriva allt på bloggen samma dag och att jag skulle logga in på msn. fast jag loggade in lite sent. oj klockan e 5 över 11 :O. Jaja jag ska bara skriva lite till. Jag glömde mössan hos Sofie så Emma och Tillan kom och gav den till mig, så gulligt x'') thihi. Oj jag skrev rätt mycket^^ aa men ska nog sova nu eller snart iaf.

Det var allt för idag ses<3


RSS 2.0